miercuri, 12 martie 2014

REVIEW - sapunul de rufe Neobulle

Tot sapun, tot sapun. De data aceasta, un sapun pentru rufe. Sapun de scos pete. L-am cumparat pentru ca noi umblam foarte mult in sosete prin casa (albe) si nu am cand sa dau cu aspiratorul de 3 ori pe saptamana si cu mopul zi de zi. Asa ca ciorapii capata culoarea caracteristica prafului care se aduna in acest oras slinos murdar de la ora la ora.


Pentru ca aveam deja un sapun de rufe in casa din cel facut la tara si nu imi place culoarea (un maroniu care nu ma inspira), l-am comandat pe cel de la Organic Baby. Arata dragut, miroase puternic a levantica si , ceea ce este mai important, isi face treaba.

170 de grame de sapun de scos petele


 Mai jos aveti si dovada. Sosetele erau amandoua la fel de murdare. Pe una am frecat-o bine cu sapunul de mai sus si pe amandoua le-am pus la 40 de grade in masina de spalat , detergent Persil pt rufe colorate. Iata cum se observa diferenta : soseta din stanga , cea alba, este cea prespalata cu sapunul.


test prespalare sosete


Asadar, scurt pe 2: un sapun de rufe bine formulat, placut mirositor, contine niste particule abrazive (banuiesc ca este vorba de ace de abies balsamea, ca nu pare lavanda, lavanda devine neagra in mediu bazic), fara super fat (nu spalati mainile, el curata bine si atat). Ingredientele sunt simple, le vedeti si pe site. 170 de grame de sapun pentru 34 de lei.... un pret rezonabil, daca il folositi din joi in paste, asa ca mine :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie ca şi cum ţi-ai scrie ţie, cu respect şi toleranţă. Îmi rezerv dreptul de a publica sau nu comentariul tău.