marți, 29 decembrie 2015

Ce-și face omul cu piciorul lui, entorsă se numește. Motiv să dau iama-n Paula's Choice.

Mă cunoașteți destul de bine. Fac nazuri la cosmetice în magazine. Critic mult. Nu scriu reviewuri ca să mă aflu în treabă. Dacă există pe piață, prefer să duplic. 

Am cutii de ingrediente, un frigider si un congelator pline și alte cutii și borcane ce nu necesită refrigerare. Vă Imaginați ce e la mine :)

Și se întâmplă neîntâmplata. Cad pe scări la 00:30 și pac - entorsa. Sau ceva. Umflătură, orteză, arcoxia, cârjă, baston, cadru. Asta în timpul mutării de domiciliu, cu cutiile încă nedesfăcute în totalitate, cu jumătate din ingrediente migrate la noul loc.

Și am rămas și fără cosmetice Hand made. O dată cu mutarea am renunțat la lucrurile începute și pe terminate. Și nu pot sta în picioare, nu pot face o cremă nouă. Ce e de făcut? 

Ei bine da! Mă răsfăț. Comand paula's choice.

Avem aici tuburi fullsize. Exfoliant pentru corp - 2% BHA si 10% AHA. Două tuburi super generoase, pentru corp.

Doar că...

Lista de ingrediente, simplă și curată, ca la PC. Texturi lejere, se absorb imediat, și tenul meu ultra gras nu protestează! Ziua - BHA, seara - AHA. Urmate de crema cu retinol, pentru corp, iar în zona ochilor serul ultra lejer. 

Ziua, pentru ca stau in casă, folosesc spray-UL pentru corp cumpărat în vară. Ador crema cu SPF 30 si filtre anorganice, dar este momentan peste bugetul meu. 


E iarnă si texturile celor 3 creme sunt perfecte pentru mine acum. Si bănuiesc că, deși am ten gras, cei doi exfolianți vor merge extrem de bine și la vară.

Asta este, recunosc că de data asta PC a făcut treabă ... La fel de bună pe cât aș fi făcut-o eu :-)))))) 

Si am primit comanda super rapid, am prins și promoția de 10%. Si cam atât. Nu-mi place să nu îmi fac produse, dar cand trebuie să cumpăr, nu mai fac compromisuri!

Să aveți un an bun, minunat, cu piele sănătoasă!!


Un comentariu:

  1. Refacere rapida! Am avut si eu entorsa acum multi ani si tin minte cat de dureroasa a fost. Aveam talpa cat o franzela :)) Se umflase si nu puteam sa fac nici 2 pasi prin casa. Un 2016 fericit, linistit si lipsit de astfel de intamplari iti doresc, Simona! :)

    RăspundețiȘtergere

Scrie ca şi cum ţi-ai scrie ţie, cu respect şi toleranţă. Îmi rezerv dreptul de a publica sau nu comentariul tău.