luni, 18 februarie 2013

Bravura London - Reduceri la peeling-ul cu acid salicilic





Daca va grabiti, mai puteti prinde reduceri la peeling-urile cu 5 si 10% acid salicilic. Din pacate, peelingul cu 20% nu mai este disponibil pe site.

Eu mi-am plasat comanda duminica, alaturi de o pensula dedicata acestui scop, iar pachetul a fost deja expediat. Sper ca pana vineri sa ajunga la mine.

Asa ca dati fuga fuguta la comenzi, daca va batea gandul!

8 comentarii:

  1. Foarte buna oferta. iti mai faci peeling in luna martie? sau l-ai luat pentru la toamna?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe cel cu 5% da, l-as folosi de cum ajunge. Eu folosesc oricum BHA 2% la cateva zile si as profita de cel cu 5% cat mai pot. Cel cu 10% cred ca la toamna.
    Oricum oe timpul folosirii celui cu 5% o sa ma dau cu SPF 45 de la pc.

    Cand nu am rabufniri de cosuri de dupa antrenament, tenul arata fbine de la BHA. Sunt dimineata balta de ulei dar parca s-au redus punctele negre muult de tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu stiu exact ce am gresit cu peelingul bha20% dar n-a iesit bine. punctele negre s-au inmultit in loc sa se diminueze si in ziua dupa ce-l foloseam imi apareau cateva cosuri cum nu mai avusesem de mult. M-am incapatanat sa-l folosesc si am facut 5 sedinte apoi am renuntat. Inca ma chinui sa indrept ce am stricat :(

      Ștergere
    2. Ai folosit suficientă protecție solară dupa aplicări, presupun?

      Imi pare rau sa aud ca nu ți-a priit. Eu am speranțe ca o sa fie bine pentru ca pana acum am reactionat bine sa BHA 2 si 9%

      Ștergere
    3. Da, am folosit spf 30 lichid de la Paula. La bha2 si 9% mi-a fost si mie bine de aia m-am aruncat la peeling de 20%. Acum m-am convins ca de la el era pentru ca deja am fata de dinainte de a incepe. Peelingul cu AHA in schimb a fost divin. Abia astept sa vina toamna sa-l fac iarasi.

      Ștergere
  3. Sunt foarte curioasa de experienta ta cu peelingurile. Te rog sa faci neaparat un review, sa ne spui ce efecte ai observat si cum a decurs totul. Cochetez si eu de ceva timp cu ideea peelingurilor, cred ca in toamna o pun in practica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Glycolic Acid 10% Moisturiser 50ml te rog te poti uita un pic la ingrediente .pe langa peelingul de la bravura vreau sa cumpar aceasta crema .
    i.ti multumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Scuze de intarziere, dar azi sunt pe Mobil si timpul liber e pt copil. M-am uitat rapid de tot, mă nemultumeste borcanul. Si nu vad pH ul cremei?

    Parca era mai degraba destinată tenului uscat, are ceva emolienti dar nu am timp sa ii fac analiza serioasa... :(

    RăspundețiȘtergere

Scrie ca şi cum ţi-ai scrie ţie, cu respect şi toleranţă. Îmi rezerv dreptul de a publica sau nu comentariul tău.