luni, 31 decembrie 2012

Ce imi doresc de la noul an?






Din ciclul "daca mai citesc o singura postare pe bloguri despre 2012 si 2013..."

Pentru mine anul nou incepe la solstitiul de iarna. Este un eveniment astronomic, cand in emisfera nordica ziua este cea mai scurta, iar in cea sudica ziua este cea mai lunga. Atunci parca totul pare sa inceapa sa renasca aici, in emisfera nordica, si prefer sa iau acel punct de maxim al noptii drept marcatorul inceputului de an. Insa, pentru ca majoritatea covarsitoare a umanitatii celebreaza aceasta trecere artificiala intre 2012 si 2013 pe 31 decembrie, pura conventie, o sa dedic aceasta postare anului nou azi, indiferent de cand sarbatorim unii sau altii anul nou.

Ce imi doresc de la 2013, in afara de clasicele "sanatate, fericire si bani"? Ce imi doresc legat de realizari personale si de acest blog?

1. Imi doresc sa am mai mult timp pentru a imi structura subiectele pe care vreau sa le abordez
2. Imi doresc sa pornesc lista de postari despre ingredientele cosmetice
3. Imi doresc sa pot face cat mai multe replici de produse pe care sa vi le impartasesc pe blog
4. Imi doresc sa incep studiul astronomiei
5. Imi doresc sa invat o limba straina (am vreo 2 pe lista de dorinte)
6. Imi doresc sa fac cat mai multe review-uri de produse cosmetice
7. Imi doresc sa testez cat mai multe ingrediente cosmetice noi
8. Imi doresc sa am cat mai multe cititoare cu care sa pot impartasi aceleasi idei si ganduri despre lumea cosmeticelor
9. Imi doresc sa nu iau parte in nici un conflict de tip "religios si taliban" atunci cand imi expun parerea despre un anumit produs sau ingredient cosmetic si cineva nu e de acord cu mine. Imi doresc sa nu aterizeze nimeni pe acest blog cu intentia de a ma salva pe mine si pe cititoare de la distrugerea sigura garantata de nefolosirea ingredientelor 100% naturale, neprocesate, nerafinate .
10. Imi doresc sa am sansa sa testez cat mai multe produse de calitate, despre care sa va pot povesti aici.

Nu vreausa fiu una din acele persoane care este invitata la lansari si evenimente, primeste produse gratis si apoi sa se simta obligata sa le ridice in slavi, de dragul banilor. Nu vreau sa scriu pe acest blog pentru marketing, calcandu-mi pe suflet si scriind ceva despre care nu cred. Daca va fi sa primesc vreun produs spre testare, o sa imi spun parerea sincera despre el, personala. Doar pentru ca o firma mi-a facut un cadou in sperantas unei promovari nu inseamna ca mi-a cumparat sufletul (a propos, sansele ca o firma sa imi propuna mie sa testez un produs sunt mici, pentru ca nu as testa un produs despre care, la prima vedere, as observa ca este plin de iritanti sau de ingrediente care mie nu imi fac bine; deci,daca mise va oferi un produs care sa fie potrivit tenului meu, si eu accept aceasta afirmatie dupa ce studiez lista de ingrediente, atunci voi posta un review. altfel nu). Dar sa fim seriosi, cine ar avea nevoie sa ii faca reclama o persoana chitibusara si pretentioasa ca mine? Absolut nimeni, asa ca m-am si linistit. 99% nu veti vedea la mine pe blog vreo postare sponsorizata. Asa ca tot ce voi scrie va fi pentru ca ceva mi-a atras privirea la raft si fie pot replica, fie pare interesant, fie este o optiune ieftina si vreau sa aflu si de ce, fie este un produs super scump dar simplu... intelegeti voi.

Nu am fost prea coerenta, dat fiind ca ma aflu si la munca acum. Voi ce va doriti de la 2013, in mateire de blogging? 

p.s. poza este de pe web, nu imi apartine, dar am uitat de unde am pescuit-o....

6 comentarii:

  1. si eu ma pregatesc de o postare de acest tip :))) iti doresc din suflet sa indeplinesti tot ce ti-ai propus pentru activitatea ta de blogging si nu numai. eu una stiu I'll enjoy it a lot! happy new year si pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani! Daca stiam de optiunea asta a ta cu solstitiul, iti uram an nou fericit de atunci :)
    In materie de blogging, eu imi doresc sa citesc la tine lucruri legate de dorintele alea 10 ale tale, inclusiv chestii despre astronomie. Si imi mai doresc ca in 2013 sa incerc o cremuta de la tine, pana atunci le termin pe cele deja cumparate.
    Eu nu sunt la munca, sunt acasa, dar lucrez la un proiect cu predare pe 3, deci tot cam aia e. Ma consolez la gandul ca daca lucrez in noaptea asta, inseamna ca o sa am de lucru tot anul viitor, si prin urmare imi va fi mai usor de bifat cateva dorinte :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna, Coconut! :-) Dorinta ta ma onoreaza, multumesc pentru incredere!

      cat despre postari, incercam, incercam :))

      Ștergere
  3. Ma inscriu la punctul 8. :))
    Ma bucur pentru tot ce imparti cu noi! Nici eu nu mi-as pune pe piele ceva plin cu iritanti (doar de dragul testarii). Numai gandul asta-chiar daca pielea mea nu ar lua foc imediat- nu mi-ar da pace.
    Iti doresc succes cu tot ce ti-ai propus !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, Loredana. De fapt e o diferenta intre a testa de buna voie si a testa pentru bani :) Cand cumperi e o decizie personala ...

      Ștergere

Scrie ca şi cum ţi-ai scrie ţie, cu respect şi toleranţă. Îmi rezerv dreptul de a publica sau nu comentariul tău.