sâmbătă, 31 octombrie 2015

Gloves in a bottle?Am dat, ca și voi, de o reclamă pe Facebook. Gloves in a bottle. Mostre gratuite. Mărturii, dovezi, claimuri, minune mare, știți voi....

Site-ul pare din acelea care nu inspiră încredere, prea multă reclamă, prea bate la ochi. Am zis să îmi comand niște mostre gratuite, căci așa era vorba la reclamă. Poate le primesc săptămâna viitoare.

Între timp dau o căutare pe Google sa găsesc lista de ingrediente, să îmi confirm suspiciunile. Crema se presupune că stă ca o mănușă, corect? Ține ore pe piele. Mă gândesc doar la un ingredient film forming, un polimer. Și dau de listă - la acest link:


Water
Dimethicone
Stearic acid
Glycerin
Cetyl alcohol
Isopropyl myristate
Stearyl alcohol
Triethanolamine
Xanthan gum
Hydroxypropyl methylcellulose
VP/Eicosene Copolymer
Steareth-21
Phenoxyethanol

Ei bine, așa cum bănuiam, nimic magic. O banală cremă cu foarte multi emolienți NON iritanți, cu dimethicone (bun oclusiv NON iritant care împiedică pierderile de apă transepidermale). Și un ingredient film forming - detalii aici: 

Nu știu în ce procent este folosit pentru că sunt pe mobil și îmi e greu să caut acum informațiile despre el, așa că mă abțin de la a comenta. Prețul produsului e foarte mare, nu știu daca merită, dar poate merită întrebat sau investigat în farmacii dacă exista ceva similar. Simplu și film former, fără potențiali iritanți.

Aștept să vină mostrele ca să testez 'minunea'. Între timp a mai testat-o cineva? :)


2 comentarii:

 1. Eu, dar nu mi s-a parut nimic interesant :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. noah, deci cam asa si e :)

   e interesant marketingul din jurul cremei. miroase a teleshopping de la o posta :)

   Ștergere

Scrie ca şi cum ţi-ai scrie ţie, cu respect şi toleranţă. Îmi rezerv dreptul de a publica sau nu comentariul tău.