miercuri, 31 iulie 2013

"Ce pregătire aveţi, domniţă?"

Am primit această întrebare pusă uşor tentenţios drept comentariu la unul din posturi. Nu va vedea lumina zilei pentru ca nu îmi plac atacurile la persoană.

Aş vrea doar să le reamintesc tuturor celor care trec pe aici că exista o pagină numită DISCLAIMER ŞI CONTACT, unde puteţi vedea alb pe negru (sau cum arată, în funcţie de schema de culori a site-ului) faptul ca recunosc că NU lucrez în domeniu, ca NU am studii de chimie, farmacie sau cosmetică. Am altă specializare, lucrez 8 ore pe zi în alt domeniu, asta e doar o pasiune şi tot ce spun e din ce am citit şi înţeles până acum. Se pot schimba multe lucruri între timp. Poate să mă înşel pe alocuri, nu am acces la toate sursele de informare şi nici mintea unui chimist cosmetic, nu am ascuns asta. Totul este rezultatul faptului că am un hobby.

De asemenea, am mai spus că acest blog este o dictatură şi că nu permit comentarii răutăcioase, comentarii insinuante şi replici de tipul "nu a aşa cum spui tu!" fără argumente. Nu sunt deschisă la certuri, ţăşisme şi atacuri la persoană, cine are chef de can-can şi telenovele nu va gasi asta pe blog.

Aşa că vă mulţumesc pentru răbdarea de a citi acest post. Sper să mă ţin de cuvânt şi să reuşesc să ajung la poştă săptămâna viitoare, am o mulţime de colete de trimis :). Dacă citeşti acest post şi eşti printre acele persoane care aşteaptă un semn de la mine, te rog să îmi trimiţi un mesaj rapid, meţionând încă o dată ce trebuia să fac ultima oară pentru tine :))))). Mi-e teamă că nu fac faţă volumului mare de mesaje din inbox :)

5 comentarii:

  1. Din pacate de astfel de comentarii nu ai cum sa scapi important e sa nu le pui la suflet si sa mergi mai departe. Mereu se gaseste cineva care sa arunce cu pietre.

    PS: nu stiu despre cine e vorba in articol insa eu te rugasem sa ma anunti cand pui pachetelul meu la posta. Fiind pe post restant trebuie sa trec eu pe acolo si sa intreb de el pentru ca nu-mi ajunge nici un aviz acasa.

    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Gabriela :)

      Hai ca a propos de pachet rezolvam noi pe mail :))

      Multumesc pentru cuvintele frumoase!!! <3

      Ștergere
  2. Simona, stai linistita si nu pune rautatile la suflet!
    Ce am observat in domeniul asta e ca atunci cand apare un hater deja ai blogul celebru :))
    PS: take your time cu posta, rezolva-ti treburile si dupa trimiti coletelele :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti vine sa crezi, mereu intervine cate ceva . Poate reusesc totusi saptamana viitoare cand o sa lucrez de acasa :)))))

      Ștergere
  3. :-) Cred ca e o reactie adversa la faptul ca in tara asta toata lumea se pricepe la toate fara a avea o pregatire in domeniul respectiv...fotbal,politica you name it. Diferenta este ca tu vii cu argumente si chestii documentate, dar din pacate unii dintre noi nu mai suntem in stare sa facem diferenta din cauza "bombardamentelor"de zi cu zi.Asa ca nu pune la suflet si nu o lua prea personal. Se mai intampla...:-) Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Scrie ca şi cum ţi-ai scrie ţie, cu respect şi toleranţă. Îmi rezerv dreptul de a publica sau nu comentariul tău.