joi, 14 martie 2013

De vânzare şi ce-am mai găsit eu prin dulap....

Nu-i aşa că acest micuţ arată nemaipomenit? e un drag recipient airless de 15 ml, pe care l-am umplut cu o cremă pe care abia - abia am găsit-o în vară, şi care mi-a fost de mare ajutor la mare. Mie şi copilului. Consumasem o butelcă, mai aveam încă una. Aflasem despre el de pe blogul Corinei, l-am căutat îndelung şi în final l-am găsit la reduceri într-o farmacie. Maiaveau două sticle şi le-am luat pe amândouă.



Pentru că rămăsesem fără mostrele de cremă de mâini şi SPF 45-ul Paulei mă cam pişcă, am decis să îi mai dau o şansă. Aşa că am sterilizat bine bine cu etanol recipientul, am turnat cei 15 ml şi... iată crema mea de buzunar! O ador, deşi am ten gras (folosesc acum exfolianţi, sper să pot posta zilele acestea şi rutina de seară) , are un singur iritant la coadă dar ... îl accept. De ieri în folosesc şi nu simt că mi-ar bloca porii, aşa că până când apare noua cremă de la Paula o folosesc cu încredere.



Din păcate dragul meu spray cu SPF 30 pare că brusc a devenit prea gras pe pielea mea.... aşa că aş vrea să îl vând. E un tub nou nouţ , neînceput, îl dau cu cât l-am cumpărat (90RON). Dacă îl vreţi daţi-mi un mesaj. Am oricum două, unul deja început îl păstrez pentru geanta de mână la vară, ca şi anul trecut, e facil de folosit mai ales că nu albeste pielea (eu dau foarte des pe corp de când mi.am dat seama de importanta protecţiei solare). Primul venit, primul servit  - cu menţiunea ca o să vă rog să suportaţi taxele poştale , evident.

Aşa că azi sunt fericită. Mai ales că fac şi peeling cu BHA 10%, aşa că am nevoie de protecţie serioasă :). Iată şi ingredientele - deşi, pentru că nu se mai găseşte pe piaţă, nu cred că vă ajută mult...



Vă pup!

6 comentarii:

  1. Cred ca nu se gaseste doar in perioada asta, sau efectiv n-o s-o mai aduca deloc in tara? Eu am ajuns sa nu mai suport crema asta, o folosesc si eu, de nevoie dar imi luceste tenul ingrozitor de la ea. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ce te referi ca nu o sa mai aduca? Spray-ul cu SPF 30 nu se mai fabrica, iar crema de maini ce exista acum pe piata expira in august 2013 - este deja planificata rebranduirea sa din crema de maini in crema de fata, insa , sincer, nu stiu daca se schimba formula sau nu.

      Daca te referi la crema de la Nivea, eu nu am mai gasit-o pe nicaieri (si la noi oricum nu se prea aduc in tara produse cu SPF incepand cu toamna, din ce am vazut). Eu o cumparasem la reduceri in septembrie, caci atunci am plecat eu la mare (de fapt in octombrie am fost, daca tin bine minte).

      Ștergere
  2. Ma refeream la crema de la Nivea, de celalte stiu. :D Banuiesc ca o s-o readuca in cateva luni. E foarte aiurea chestia asta la noi, ca nu mai aduc creme cu SPF, incercam zilele trecute sa gasesc o crema de la Avene si-mi zicea farmacista ca ce au e ramas din vara. :|

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu vreau sa-ti laud oja. Cum se numeste minunatia aia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He he, buna, Gabriela!

      este o oja Bourjois. La origini este de un mov care nu mi-a placut cum statea pe unghii, asa ca l-am imbunatatit cu un adaos de mica cu reflexii roz. Abia acum imi place, pentru ca in anumite unghiuri straluceste foarte placut :)

      Mi-a placut lacul pentru ca are o pensula foarte lata si usor rotunjita la capete. Era la reduceri acum mult timp la DM, dar pentru ca nu mi-a placut cum se vedea pe unghii... nu am mai folosit-o. Pana foarte de curand, cand mi-a venit ideea adaosului de mica ;)

      Ștergere
    2. aaa cred ca stiu oja de la burjois. Si da, pensulele chiar sunt foarte ok.

      Bottom line: e frumoasa foc oja ta!

      Ștergere

Scrie ca şi cum ţi-ai scrie ţie, cu respect şi toleranţă. Îmi rezerv dreptul de a publica sau nu comentariul tău.