miercuri, 6 martie 2013

Concurs? concurs! (avanpremiera)

Asa cum va amenintam si pe Facebook, o sa incep in curand o serie de concursuri. Nu like and share, ci un altfel de concurs :

1. Se adreseaza persoanelor care poseda bloguri
2. Din cand in cand voi posta o lista INCI, eventual insotita de o poza a recipientului.
3. Voi va trebui sa faceti analiza "oarba"  a produsului, sa spuneti ce stiti despre ingrediente, ce credeti ca ar putea sa faca produsul, pentru ce parte a corpului este conceput, carui tip de ten - tot ce puteti spune despre acel produs doar uitandu-va la lista de ingrediente. Evident, o sa va rog sa publicati Blind Review-ul vostru pe blogul personal, dupa care sa lasati un comentariu la concurs, pe blogul meu, indicand articolul de pe blog in care ati descris produsul misterios (link)
4. Va rog FOARTE mult sa va logati cu userul de wordpress / blogger / google / whatever si sa va treceti si adresa blogului atunci cand comentati, plus numele sau pseudonimul. Imi va fi si mie mai usor sa va tin socoteala :)
5. dupa scurgerea intervalului de timp pentru Blind Review-ul vostru, voi anunta castigatorul sau castigatoarea ca fiind persoana care s-a apropiat cel mai mult de ce am avut eu in minte cand am creat produsul. Pentru ca, da, o sa fie vorba de mici flecushtete facute de mine din categoria cosmetice :). Fie produse full size, fie testere.
6. Daca avem castigatoare in Bucuresti, ne putem vedea personal pentru a va inmana premiul. Daca locuiti in provincie, voi expedia produsul prin posta normala. Daca preferati curierat, o sa va rog sa suportati voi taxele de expeditie.




Desigur ca mi-ar placea sa vad apoi si un review "pe bune" al produsului, sa faceti o comparatie intre ce va asteptati sa fie si ce a fost de fapt. Nu uitati ca este posibil sa fiti castigatoarea unui produs care sa nu se potriveasca tenului vostru - asta nu inseamna ca este un produs prost, ci doar nepotrivit. Worst case scenario, o crema de fata potrivita tenului gras, poate fi folosita si pentru coate, calcaie sau cuticule. Ii gasiti voi o aplicabilitate!

Deci, ce spuneti? Va incanta ideea unui astfel de concurs? :)






23 de comentarii:

  1. :)) chiar e o idee super, acum o intrebare.."sa fie chiar oaraba" precizarea? Eu de abia acum incep sa ma uit la ingredientele cosmeticelor si de abia am descoperit lista Paulei.Nu putem arunca un ochi acolo?:D

    http://abycandy.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Aby!

    Excelenta intrebare!

    Desigur ca aveti la dispozitie toate resursele pe care le gasiti si doriti sa le folositi :). Nu am pretentia sa stiti pe dinafara ingredientele, nu, scopul meu este sa va invat sa va uitati la un produs si, fara a sti ce este si ce textura are, sa faceti presupuneri. Cu aceasta ocazie veti invata mai multe despre ingredientele cosmetice, naturale sau de sinteza, si mai e si sansa ca, la final, sa vezi cat de aproape ai fost cu "ghicitul" :-)

    AM deja doua produse gata facute pentru acest concurs .... dar mai astept, sa vad poate imi vine vreo alta idee :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut! Eu nu am blog :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hm... as putea sa dau "ok"ul si pentru postarile pe post de mailuri, dar doar pentru fetele care nu au blog... nu de alta ,dar ar putea sa fie uneori mult de scris :)

      Ștergere
    2. Eu sunt foarte incantata de concurs. doar sa-mi spui cum sa-ti trimit review-ul meu: email, facebook, etc. Sau imi pot face un blog doar pentru acest concurs :D
      Anca A

      Ștergere
    3. cred ca pentru persoanele care nu au blog ar fi nimerit FB sau email, si la final eu o sa public intr-un articol separat toate review-urile :)))

      Ștergere
    4. Buna, Simona! Foarte interesant si provocator concursul!Ar fi foarte bine daca ai accepta si emailuri!

      Ștergere
    5. Da, probabil ca asa o sa si fac :) Nu de alta, dar sa scrii la comentarii e foarte foarte neplacut cand citesti :) si e si mica fereastra asta :)))

      Ștergere
  4. Oh, wow, ce provocare! Ma faci sa duc curiozitatea la rang de competenta :D
    Foarte posibil sa ma inscriu si eu, cu ocazia asta poate aflu cat de bine (nu) ma pricep si unde mai am de lucrat :)

    Super initiativa, oricum! Instruiesti "formatorii de opinie"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca "te bagi" :-) Asa m-am gandit si eu, la ceva mai putin facil decat clasicele Like and Share.

      Si mi-am amintit de concursurile de la radio, de pe vremea cadn nu era internet , care este personajul care ... sau cine a scris concertul pe care il ascultam acum.... etc etc . Adica sa castigi pe merit :)

      Ștergere
  5. suna ft interesant,i am up for the challenge!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te astept :) A propos, ti-am raspuns pana la urma la mailuri ? ca sunt atat de aglomerata incat am uitat :))

      Ștergere
  6. Deci...le invidiez pe fetele cu blog. Succes !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum le ziceam fetelor mai tarziu, concursul este deschis deci tuturor. O sa mai fac o postare (poate maine?) in care o sa spun detaliile finale :)

      Ștergere
  7. Chiar daca nu am blog mi se pare foarte interesanta si incitanta ideea. Ne mai specializam si noi in ingredinete in felul asta :D

    RăspundețiȘtergere
  8. O sa fie un concurs deschis tuturor pana la urma :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte interesanta si originala ideea ta! Cu siguranta vei reusi sa ne faci mai constiente si mai interesate de ceea ce punem pe fata. Bravo, ai reusit sa starnesti curiozitatea multor bloggerite, abia astept produl/produsele! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu placere, Cossa! Cred ca provocarea este cu atat mai mare cu cat nu este vorba de vreun produs de pe piata, pe care il poti vedea in review in alta parte :)

      Oricum o sa incep asa, lejer, si o sa creasca dificultatea :)

      Ștergere
  10. Foarte tare ideea, uite asa o sa ne facem temele :D

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani ! O zi superba sa ai !

    RăspundețiȘtergere

Scrie ca şi cum ţi-ai scrie ţie, cu respect şi toleranţă. Îmi rezerv dreptul de a publica sau nu comentariul tău.