vineri, 22 martie 2013

Blind Review - CONCURS!!!

Aşa cum promiteam acum ceva timp, gata şi concursul. Aşa, de vineri, să aveţi timp peste weekend să vă gândiţi bine bine la răspuns.

Se dă lista INCI de mai jos. Treaba voastră este să:

1. scrieţi un articol pe blogul personal despre acest produs, despre care trebuie să spuneţi ce credeţi că este, ce ar putea să facă, cine îl poate folosi şi cum, analiza ingredientelor - pe scurt tot ce se poate scrie despre un produs într-un "blind review". Publicaţi pe blog articolul şi îmi trimiteţi pe eMail linkul către articol.


2. dacă nu aveţi blog, scrieţi frumos aceleaşi lucruri pe eMail şi mi-l trimiteţi .

3. După o săptămână (deci vinerea viitoare, 12:00 PM, adică la prânz) declar concursul încheiat. După care începe jurizarea. Persoana care este cel mai aproape de adevăr şi care reuşeşte şi să redacteze cel mai complet şi frumos articol, va fi declarată câştigătoare şi va primi de la mine drept premiu fix acel produs.

4. Dacă veţi dori să scrieţi pe blog sau pe mail un review al produsului după ce l-aţi şi testat, ar fi un bonus, dar nu e obligatoriu. Desigur, mi-ar plăcea să aflu şi care este impresia voastră o dată produsul încercat. Ca şi regulă de bază, v-aş ruga să nu spuneţi că este un produs prost pentru că nu se potriveşte tipului vostru de ten. Puteţi câştiga un produs pentru ten uscat şi voi să aveţi un ten gras. Asta nu înseamnă decât că produsul nu vi se potriveşte, atât.

De ce vă rog să îmi scrieţi pe mail şi nu în comentarii? Deoarece am inactivat anumite funcţii pe blog, nu se pot accesa linkurile din comentarii. Şi aş vrea să păstrez review-urile confidenţiale, pe cât se poate. Dacă se întâmăplă să urmăriţi acele bloguri, asta este, îmi asum. Vă rog totuşi să nu copiaţi una de la alta  ;).

La finalul concursului voi publica lista de linkuri, precum şi blind review-urile trimise pe eMail, şi după câteva zile o să vă anunţ şi câştigătoarea.

Să nu uit: dacă avem egalitate, recurgem la dl. Random.org pentru extragere.

Ce v-aş ruga - să fiţi abonate la blog, pentru a primi mailul de informare a apariţiei articolului cu review-urile. Aştept câştigătoarea să mă contacteze pe eMail în decursul a 3 zile de la premiere, cel mai probabil luni, 1 aprilie, sau marţi 2 aprilie. Dacă nu mă contactează în acest interval, mergem la locul 2 şi aşa mai departe. Dacă câştigătoarea Random.org nu mă contactează, atunci extragem din noi din restul participantelor la random.

Dacă aveţi nelămuriri sau alte întrebări legate de concurs, vă aştept cu un comentariu. Nu avem ca şi condiţii like & share, aşa că a face cunoscut concursul rămâne doar la latitudinea voastră. Pentru mine este mai plăcut să văd review-urile interesante şi creative .

Să nu uit. Aveţi voie (şi chiar vă rog) să folosiţi motoarele de căutare pentru a găsi informaţii despre ingrediente. Şi, rogu-vă, dacă scrieţi desăre ceva găsit într-un alt site sau articol, publicaţi şi referinţa (adica link către site-ul respectiv, documentul şi pagina şi aşa mai departe). Ca la şcoală.

Sunteţi gata? Declar primul concurs! Rezumatul mai jos:

  • durata concursului: începând de vineri, 22 martie 2013 până vineri, 29 martie 2013, prânz (12:00 GMT+2, ca să nu fie confuzii)
  • review-urile se trimit pe mail la sanzienesimatraguna (@) gmail (.) com, cu subiectul BLIND REVIEW - CONCURS 1. Vă rog să respectaţi cu stricteţe această cerinţă, pentru a nu pierde mesajul vostru în noianul de emailuri primite zilnic.
  • review-urile pot să fie de tip articol pe blog sau articol pe email (doar pentru cei care NU au blog)
  • va fi un singur câştigător, ales de mine pe baza review-ului trimis.
  • dacă nu voi fi contactată de acesta în termen de 3 zile de la premiere, premiul se acordă următorului concurent şamd.



5 comentarii:

  1. Imi place mult ideea ta, felicitari pentru initiativa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Simo! Foarte educativ concursul, deja m-am apucat de review!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trei de bravo! Am deja doua review+uri pe mail, le astept cu drag si pe celelalte!!

      Ștergere
  3. buna ,am descoperit cat de curand blogut tau m-am abonat pentru ati citi in continuare blog . o zi frumoasa iti doresc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, Claudia! Mă bucur să am cititori noi şi, dacă ai curaj, te aştept şi la concurs - mai e timp până mâine la prânz!

      Ștergere

Scrie ca şi cum ţi-ai scrie ţie, cu respect şi toleranţă. Îmi rezerv dreptul de a publica sau nu comentariul tău.