joi, 10 ianuarie 2013

Ce mi-am mai luat? - Lac de unghii Bourjois Lo Laque , Nuanta Violine Chic


Si, pentru ca nu mi-am gasit OPI-ul de ieri in nici un magazin din cele 3 la care am fost ieri, m-am multumit cu aceasta nuanta de la Bourjeois. Nu are acelasi sparkle precum OPI, dar nu ma plang, nuanta conteaza. Poza nu imi apartine, si nici nu am testat inca lacul pe unghiile mele. Dupa ce il voi sterge pe cel de ieri o voi incerca, si abia astept!

Nuanta este Violin Chic si a costat, daca tin minte, sub 30 de lei. 

Sa aveti o zi minunata!

sursa imaginii aici

8 comentarii:

  1. E foarte frumoasa, imi place foarte mult si mie nuanta acesta, din pacate pe unghiile mele nu rezista nici macar doua zile niciun lac de unghii, asa ca evit culorile puternice, ma trezesc mai mereu cu cate o unghie "ciobita" prin autobuz, asa ca mai nou folosesc numai oje apropiate de culoarea pielii. Foarte plictisitor! :P
    Sa o porti cu placere, e chiar foarte frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. of, ce rau imi pare sa aud asta ! :( Stiu senzatia, dar ... nu ma pot abtine! nu imi sta bine cu nuantele de rosu deschis, portocaliu, rozuri, whatever. Ador nuantele inchise la culoare, port deschis doar la french...

      Sper sa o incerc saptamana viitoare pe unghii ;)

      Ștergere
  2. E frumoasa si asta, nu am ce zice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da... tocmai mi s-a facut o pofta nebuna sa am mereu unghiile aranjate si lacuite , nu doar aranjate. Mai ales ca fie-mea a fost incantata de culori - ea vedea negru, nu mov, dar treaca de la mine!

      Ștergere
  3. So cool! Astea inchise sunt preferatele mele, nici nu-mi sta bine cu deschise sau nude-uri. Cred ca am cel putin 10 similare cu asta de la B., deci chiar nu ma inteleg de ce naiba o vreau numai pt. ca am vazut o poza cu ea? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai e un mov putin mai inchis ca cea din articolul precedent(bate cred spre negru) dar tenta pe care o are este interesanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, dar in 3 magazine mi-a fost imposibil sa gasesc o nuanta identica. Plus ca, nu stiu cum se face, dar OPI nu am gasit decat din colectia noua, niste nuante care nu imi plac (extrem de mult glitter, si nu din cel fin) :)


      sunt multumita de cum arata pe unghiile de la picioare, totusi!

      Ștergere
  5. Salut! De mai bine de un an de zile nu mai folosesc oja deloc si nici lac de unghii. Parerea mea e ca se merita, arata mult mai bine unghiile mele. Mi-a fost la fel de greu sa ma las de oja cum mi-a fost si de suc (oricat de 'natural' ar suna nu mai beau) :)
    Anca

    RăspundețiȘtergere

Scrie ca şi cum ţi-ai scrie ţie, cu respect şi toleranţă. Îmi rezerv dreptul de a publica sau nu comentariul tău.