marți, 4 decembrie 2012

Ce mi-am mai facut? Lip gloss - chocolat'o'coco



Cine are timp sa faca poze cu DSLR-ul cand misuna un copil prin casa? Nu eu, thank you very much! Asa ca o sa va rog sa priviti cu ingaduinta pozele din acest post. Nu am avut nici timp, nici lumina, nici aparat, in afara de amaratul meu telefon.

Ce avem noi aici? Un lip gloss pe care nu l-am facut pentru mine, ci pentru o prietena, care a vrut neaparat un gloss "noisette", cu aroma de cocos si ciocolata. Este un gloss care tine destul de bine pe buze si intr-o cantitate mica, straluceste foarte frumos.

De ce sunt doua in poza? pentru ca, dupa cum (poate) puteti observa, cel din dreapta (atat testat pe mana, cat si flaconul din mana situate in partea dreapta) este o idee mai deschis la culoare. De fapt nu neaparat mai deschis la culoare , ci mai stralucitor datorita continutului mai mare de mica perlat. O eroare din partea mea la cantarire . Asa ca prietena mea va primi gloss-ul din stanga si, pentru ca eu deja am un gloss identic, raman cu unul in casa. Nefolosit.

Foarte putin poate fi folosit la un make-up unde se doreste un pic de stralucire in plus, o adiere perlata. Asa ca va intreb: il vrea cineva? Daca da, lasati un comentariu si o sa va contactez sa va spun si cat costa - nu de alta, dar nu l-am calculat inca.

Atasez si poza facuta cu flash-ul aparatului foto. Un pic prea supraexpusa, denatureaza un pic culorile, dar merge ca si comparatie :)



** Later edit: am reusit sa fac o poza mai normala, la lumina. In sfarsit! Acum, pe soare, ca maine se pare ca o sa ninga..





INCI: Oleic/Linoleic/Linolenic polyglycerides, Sucrose acetate isobutyrate, Caprylic/Capric triglycerides, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Polyglyceryl-3-Beeswax, Flavour, CI 77019, CI 77491, Mica, CI 77891

2 comentarii:

  1. Ce frumoase sunt, prietena ta sigur se va bucura foarte mult!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Simo!

    Poza nu le face deloc cinste, poate o sa imi fac una la lumina naturala maine, pentru ca mi-a mai ramas si mie 1 ml :D

    RăspundețiȘtergere

Scrie ca şi cum ţi-ai scrie ţie, cu respect şi toleranţă. Îmi rezerv dreptul de a publica sau nu comentariul tău.